7 Nisan 2013 Pazar

Telefonunuzu Bu Bilekliklerle Kontrol Edin


Günümüzde üretilen hemen hemen her teknolojinin önüne bir akıllı sıfatı eklenirken giyilebilir teknoloji ürünleri ise günümüzde yavaş yavaş bizlerin beğenisine sunuluyor.


Bugün sizler ile paylaşacağım bir diğer giyilebilirteknoloji ürünü ise “LinkMe” adında, akıllı telefonunuzla bluetooth aracılığıyla bağlantı kuran LED ekranlı bir bilezik. Artık bu akıllı bilezik ile sms’lerinizi, sosyal medya güncellemelerinizi bileziğin LED ekranından kolayca takip edebileceksiniz.
Artık Telefonunuzu LinkMe İle Kontrol Edeceksiniz!
Birtakım kişiler için neredeyse hastalık haline gelmiş olan sürekli telefonu kontrol etmek Linkme sayesinde çözülecek. Çünkü artık cep telefonunuzu alıp mesajlarınıza girmek için uğraşmak yerine bilekliğinizden SMS’lerinizi, sosyal medya güncellemelerinizi ve tüm bunların dışında uçuş bilgilerinizi, kişisel hatırlatıcı notlarınızı, alarmlarınızı LinkMe ile takip edebileceksiniz. Eğer telefonunuza herhangi bir mesaj ya da bildirim gelmezse LinkMe hemen bir dijital saat işlevine bürünerek sizleri ayrıca saat kullanmaktan kurtarıyor.
Satış fiyatı $99 olarak belirlenen LinkMe, eminim ki çok yakında bileklerde yerini alacak ve gün geçtikçe popüler olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder