10 Nisan 2013 Çarşamba

Tepkilerini ‘T.C.’ yapıştırarak koydular




10 Nisan 2013 Çarşamba 15:18

Tepkilerini ‘T.C.’ yapıştırarak koydular

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Teşkilatı Sağlık Bakanlığı tarafından kamu hastanelerinden ‘T.C.’ ibarelerinin kaldırmasına karşı ‘T.C’ yazısını yapıştırarak sert bir eylem gerçekleştirdi.


AYDINPOST HABER SERVİSİ/ERKAN AKBAL-Son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde de gündeme oturan konu hakkında MHP Aydın İl Teşkilatı tabelasında ‘T.C.’ ibaresini kaldıran Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne ‘T.C.’ ibaresini yapıştırarak tepkisini ortaya koydu. 
Konu hakkında önce parti il binasında yapılan açıklamada  MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse konu hakkında ‘Son günlerde Türk milletine, Türk kelimesine ve Türkiye Cumhuriyetine yönelik planlı bir oyun tezgahlanmaktadır’ yorumunda bulundu.
Sağlık Bakanlığı tarafından ‘T.C.’ ibaresinin kaldırılmasını şiddetle kınadıklarını kaydeden Köse “Bunu Türkiye üzerinde oynanan bir oyunun parçası olarak görüyoruz. Türkiye adım adım ayrımcılığa gitmektedir. Terörstlere kucak açılırken, genelkurmay başkanları terörist muamelesi görüyor ve yargılanıyor. Buna karşın PKK canisi el üstünde tutuluyor” dedi.
Türk zihniyeti silinmeye çalışılıyor
Köse mevcut iktidarın Türklüğü, Türkiye Cumhuriyetini kuran zihniyeti silme amacı taşıdığını iddia ederek “bu süreçte vatandaşın da gereken tepkiyi ortaya koyması gerekiyor. 20 Nisan 2013’te İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda ‘Bayrak Mitingi’ ile tepkimizi ortaya koyacağız. Bu iktidarın dış güçlerle planlı bir şekilde Türk milletini ayrıştırmaya yönelik oyunlarını bozmaya kararlıyız” diye konuştu.
Milletin istediği budur
Açıklamadan sonra Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Binası’nın önüne giden Aydın İl Teşkilatı protesto etmek amacıyla müdürlük tabelasına ‘T.C.’ ibaresi yapıştırarak koydular. Teşkilat daha sonra 3 kere ‘Ne mutlu Türküm Diyene’, Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti’ sloganı atarak kimsenin bunu indiremeyeceğini söylediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder